Mūsu pašreizējais Spēļu fonds:
- Dead Space Paka ( Dolce )
- Torchlight ( LIONz )
- The Ship ( LIONz )
- ArcaniA - Gothic 4 ( bojaans )
- The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut, The Witcher: Director's Cut Update
Acīgākie būs pamanījuši, ka GamerX tuvojās 10 gadu jubileja. Citi to būs redzējuši sekojot mums Twitterī, citi apskatot forumu. 10 gadi ir labs skaitlis. GX ir bijuši labāki brīži un sliktāki brīži, bet vienmēr jau ideāli nevar būt. Es šeit esmu kopš 2006. gada. LIONz šajā projektā ir ielicis daudz laika un ja Jūs katrs veltītu šim projektam mazliet laika no savas dzīves un mazliet $, kaut pa vienam latam, projekts kļūs vēl labāks. Bet ne par to ir tagad runa. 10 gadi ir jānosvin, iespējams, ka daļa GX komūna novāks Svētdien, GX dzimšanas dienā, lai atzīmētu šo notikumu, informācija noteikti būs.
Es kā GX lietotājs, nolēmu, ka ir jāizveido konkurs, kurā ir iespēja vinnēt kādu spēli, par godu GX svētkiem. Šoreiz tā ir divu spēļu paka. Diemžēl vairāk nevarēju atļauties, bet aicinu sazināties citus ar mani, kas var dot GX 10 gadiem kādu balvu un mēs noteikti ko sadomāsim. Tad nu tā, kas Tev ir jādara, lai piedalītos un sagādātu iespējams svētkus arī sev, ar papildinājumu STEAM kontam.
- Jāpievienojās mūsu GamerX Steam grupai ( nevar būt, ka Tu to neesi vēl izdarījis? )
- Jāpiereģistrējas SteamGifts.com kur norisināsies šīs spēles konkurss, tādā veidā Jums nebūs šaubu, ka uzvarētājs ir paties un mēs neesam uzvarētaju izdomājuši.
- Jāpiedalās izlozē: SteamGifts.com GamerX.
- Jāgaida 22. Janvāra vakars līdz tiks pasludināts uzvarētājs.
SteamGifts links uz šo konkursu. ( Piedalīties var tikai tie, kas ir pievienojušies mūsu STEAM grupai ).
Gadījumā ja balvu vinnē kāds no moderātoriem/administrātoriem palūgšu šo dāvanu nodot tālāk kādam GX lietotājam ( ja vien ļoti ļoti pats negrib šo spēli
Tikmēr, šajā rakstā aicinu, izteikt labus vārdus GX, izstāstīt kā Tu pirmo reiz šeit nokļuvi un kādas labas atmiņas par labiem brīžiem GX komūnā.
Tad nu par GX 10 gadu jubileju
Tiem, kas nav SteamGifts ieteiktu reģistrēties tagad, lai sakrātu punktus šo 6 dienu laikā
EDIT: STEAM Konta vērtībai ir jābūt virs 50$. Lielai daļai būtu jābūt pāri šim skaitlim, ja vien esi iegādājies vēl kādu spēli izņemot Counter-Strike:Source.
EDIT2: LIONz kā vienmēr mums ir devīgs, tāpēc viņš ir gatavs kādam no Jums uzdāvināt The Ship un Torchlight
ArcaniA - Gothic 4 izlozes noteikumi.
Tā kā steamgiftos visi nav, tad šeit mazliet vieglāk forumā aktīvajiem cilvēkiem. Sakiet paldies bojaans.bojaans ir gatavs kādam no Jums, kurš pateiks laba vēlējumus nākamajiem GamerX.lv desmit gadiem piedalīsies konkursā. Kā Tu to vari izdarīt? Tas ir tavā ziņā, Tu vari veidot video apsveikumu, vari dziedāt, ierunāt tekstu, vari vienkārši uzrakstīt vai izveidot kādu apsveikuma foto nākamajiem GamerX.lv 10 gadiem ar laba vēlējumiem.
P.S Neaizmirstam par IETEIKT DRAUGIEM ! ! ! http://www.draugiem.lv/GamerX/news/ ! ! ! © LeTHaL
Kā arī VISS PAR DZIMŠANAS DIENAS PASĀKUMU ŠEIT ! : http://gamerx.lv/for...mits-mits-vol2/ <- LETS ROK MOFOKĀZ !

Šī tēma ir slēgta